Web Development

Elk bedrijf weet dat een website het beste marketinginstrument is dat je kunt hebben. Het kan in korte tijd rijke inhoud leveren aan een breed publiek.

Wij kunnen een website ontwerpen en ontwikkelen die schoon, eenvoudig en gebruiksvriendelijk is. We zorgen ervoor dat de ervaring van je gebruikers plezierig is.

Of je nu een nieuw project begint of een gevestigd merk bent. Wij kunnen je in elk stadium ondersteunen

Craft CMS Expert
Craft Commerce Expert
Loves Coding
Service web development
Service web development
Kaleidico 26 MJ Gn CM0 Wc unsplash

Wij bouwen een front-end op maat die past bij jouw merk

Van de gebruiksvriendelijke interface tot de volledig aanpasbare back-end, alles waarmee je werkt is zo ontworpen dat het gewoon klopt. Met Craft komt je inhoud op de eerste plaats. Je hoeft niet meer te proberen om je content te laten werken binnen de grenzen van het CMS.

Met Craft CMS kun je ook een e-commerce website bouwen met hun plugin Craft Commerce.

Wij werken met klanten over de hele wereld

Wij behandelen elk Craft CMS en Craft Commerce project intern, ik besteed geen enkel webontwikkelingsproject uit.

  • Een website-ontwerpbureau waarop je kunt vertrouwen
  • SEO-vriendelijke Craft CMS websites
  • Communicatie met de klant tijdens het websiteproject
  • Ondersteuning na lancering
Charlesdeluvio Lks7vei e Ag unsplash

Ben je op zoek naar een Freelance Craft CMS Developer of een full service Craft CMS Agency in Belgiƫ?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare Craft CMS Developer die een websiteproject van begin tot eind aankan, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met behulp van mijn jarenlange Craft CMS expertise, kunnen wij unieke websites ontwerpen en bouwen voor klanten op maat van uw behoeften - ervoor zorgen dat uw nieuwe website veilig, robuust, SEO-vriendelijk en ziet er geweldig uit.

Wij kunnen ook SEO en webhosting verzorgen en een langetermijnrelatie opbouwen; je website verbeteren en aanpassen naarmate je bedrijf verandert.

Dus of je nu op zoek bent naar een freelance Craft CMS Developer of een Craft CMS Agency om mee samen te werken, ik denk dat we je kunnen helpen. Neem contact op om te zien hoe wij uw bedrijf kunnen helpen.

Frequently Asked Questions

Tijdlijnen zijn afhankelijk van de specificaties van het websiteproject, maar hier zijn enkele richtlijnen...

  • Shopify-projecten duren meestal ongeveer 4 weken
  • Craft CMS projecten duren meestal minimaal 5 weken
  • Craft Commerce projecten duren meestal minimaal 8 weken

Geen probleem, we bekijken je huidige website en geven aan wat volgens ons moet worden verbeterd. Dit geeft je de optie om je huidige site opnieuw te ontwerpen of helemaal opnieuw te beginnen.

Yep! Hier bij Max P. Design werken we met bedrijven over de hele wereld. We gebruiken Slack, Zoom, Skype en vele andere online toepassingen die ons in staat stellen om naadloos te communiceren tijdens een project, van begin tot eind, zodat we je kunnen helpen, waar ter wereld je ook bent.

SEO staat voor Search Engine Optimisation, wat de praktijk is van het verhogen van de kwantiteit en kwaliteit van het verkeer naar uw website via organische zoekmachineresultaten.

SEO is erg belangrijk als uw website een middel is om zaken te genereren, of dat nu het verkopen van diensten of producten is. Het kan niet worden genegeerd. We hebben uitgebreide ervaring met het beheren van SEO-campagnes voor bedrijven die willen concurreren in zeer concurrerende e-commerce-ruimtes of kleinere bedrijven die op zoek zijn naar lokale klanten.

Wil je samenwerken? Stuur ons een berichtje

hello@maxpdesign.beContacteer ons
MenuFollow me