Web Hosting

Wij willen alle technische druk van je afnemen, zodat je je kunt concentreren op belangrijkere aspecten van je bedrijf en je tijd efficiënter kunt gebruiken.

Wij hebben partnerschappen met toonaangevende hostingproviders in België, Europa en de VS, die geweldige services bieden tegen de juiste prijs. Dit betekent dat wij verschillende oplossingen kan bieden voor verschillende bedrijfsgroottes.

An agency you can trust
Technical support

Serveropstelling perfect voor jouw project

Het is zo belangrijk om een server in te stellen die geschikt is voor het doel en die alle mogelijkheden heeft die je CMS / Website nodig heeft. Het moet veilig, schaalbaar en robuust genoeg zijn om je website in de toekomst te laten groeien. Het is niet alleen een kwestie van de juiste grootte van de server kiezen, wij kunnen de setup, CMS integratie, testen en lancering voor onze rekening nemen. Dat neemt alle druk weg van jou als bedrijf.

Paul hanaoka s0 Xab TA Kvak unsplash
Paul hanaoka s0 Xab TA Kvak unsplash

Frequently Asked Questions

Je website bestaat uit een heleboel bestanden (code, afbeeldingen, enz... al die leuke dingen) dus je hebt een webhostingprovider nodig om deze bestanden op te slaan zodat je ze online kunt bekijken. In wezen is dat het toewijzen van ruimte op een webserver om je site op te slaan!

Wij hebben partnerschappen met toonaangevende hostingproviders in BE, Europa en de VS, die geweldige diensten bieden tegen de juiste prijs. Dit betekent dat wij verschillende oplossingen kan bieden voor verschillende bedrijfsgroottes, waardoor wij de druk van u overnemen zodat u zich kunt concentreren op belangrijkere aspecten van uw bedrijf en uw tijd efficiënter kunt gebruiken.

Helaas hebben wij geen vaste prijzen voor webhosting. Elke opdracht waar we aan werken heeft andere eisen die de specificaties van de opdracht veranderen. Dus zodra we meer informatie heb over uw specifieke eisen, kunnen we u een nauwkeuriger prijs geven.

Ga je gang, zodra je je domein hebt gekocht, stuur ons dan de gegevens en dan kunnen we aan de slag. Als je wilt, kunnen wij ook zorgen voor de aankoop en het beheer van je domeinnaam.

Wil je samenwerken? Stuur ons een berichtje

hello@maxpdesign.beContacteer ons
MenuFollow me