Op zoek naar een SEO expert?

Hoe belangrijk is het voor jouw bedrijf om in Google te scoren? En om meer bezoekers te krijgen? Meer verkopen?

SEO is erg belangrijk als je website een middel is om zaken te genereren, of dat nu het verkopen van diensten of producten is. Ik heb uitgebreide ervaring met het beheren van SEO-campagnes voor bedrijven die hun concurrenten willen overtreffen en willen concurreren in zoekmachines voor relevante zoektermen. Ik heb ook ervaring met kleine bedrijven die op zoek zijn naar lokale klanten.

Geen enkele SEO-strategie is hetzelfde, ik bekijk elk project individueel en ontwikkel een SEO-campagne die past bij uw bedrijfsdoelen. Ik bespreek en adviseer op basis hiervan om de beste SEO-resultaten te behalen.

An expert you can trust
A SEO optimised website

Een ontwikkelaar die SEO van alle kanten begrijpt.

Of dat nu technische SEO, linkbuilding, contentcreatie of digitale PR is. Uw SEO-campagne zal een op maat gemaakte strategie hebben, gebaseerd op onderzoek. Ik implementeer alle technische aspecten voor SEO, zodat het gemakkelijk kan worden geschaald terwijl je bedrijf groeit. We werken samen met de beste resultaten in gedachten, als een samenwerking tussen het ontwikkelingsteam, SEO en de doelen en verwachtingen van de klant.

Service seo
Service seo

Ik gebruik de nieuwste technologieën 
om de SEO-prestaties van je website te verbeteren.

  • Sass
  • Html 5
  • Jquery
  • Sketch
  • Photoshop
  • Craft cms

Frequently Asked Questions

SEO staat voor Search Engine Optimisation, wat de praktijk is van het verhogen van de kwantiteit en kwaliteit van het verkeer naar uw website via organische zoekmachineresultaten.

SEO is erg belangrijk als uw website een middel is om zaken te genereren, of dat nu het verkopen van diensten of producten is. Het kan niet worden genegeerd. We hebben uitgebreide ervaring met het beheren van SEO-campagnes voor bedrijven die willen concurreren in zeer concurrerende e-commerce-ruimtes of kleinere bedrijven die op zoek zijn naar lokale klanten.

Helaas hebben we geen vaste SEO-prijzen. Elke opdracht waar we aan werken heeft andere eisen, waardoor de specificaties van de opdracht veranderen. Dus zodra we de briefing hebben ontvangen, kunnen we je een indicatie geven van de kosten en het tijdschema.

Kunnen jullie ons helpen om hoog in Google te komen? Wij zijn een digitaal bureau dat SEO van alle kanten begrijpt, we zijn een team van SEO-experts die je kunnen helpen om je Google-rankings te verbeteren. Of dat nu technische SEO, linkbuilding, contentcreatie of digitale PR is. Uw SEO-campagne zal een op maat gemaakte strategie hebben, gebaseerd op onderzoek.

Er kunnen direct wijzigingen worden aangebracht in technische SEO die vrij snel worden opgepikt in zoekmachines. Maar hier bij Max P. Design adviseren we een consistente SEO-strategie over een langere periode, die op de lange termijn meer oplevert. En hoe meer geld je uitgeeft, hoe beter de resultaten zullen zijn.

We werken met verschillende klanten - van startende merken tot grote internationale organisaties zoals de Duvel en KU Leuven. Wat betreft budget is de makkelijkste manier om erachter te komen of een project mogelijk is... ons te laten weten wat je budget is. Als we het budget kennen, kunnen we adviseren hoe we uw geld het beste kunnen besteden.

Wil je samenwerken? Stuur ons een berichtje

hello@maxpdesign.beContacteer ons
MenuFollow me