Waarom wij Craft CMS gebruiken

Craft CMS

Klanten willen de inhoud van hun website kunnen bewerken en beheren. Een plek waar ze op wat links kunnen klikken, wat tekst in velden kunnen typen, op opslaan kunnen klikken en hun wijzigingen op hun website kunnen zien verschijnen.

Daarom bouwen wij al onze websites met een CMS (Content Management System). Er zijn veel verschillende CMS frameworks om uit te kiezen, maar wij zullen altijd Craft CMS gebruiken. Wij hebben er vertrouwen in dat wij hen een betere service en ervaring kan bieden.

Gepubliceerd op: 26 juni 2023
Bijgewerkt op: 08 mei 2024
Service craft cms

Content modeling

Craft CMS biedt een robuust content modeling systeem, waarmee ontwikkelaars gepersonaliseerde contentstructuren en -velden kunnen ontwerpen en het beheer van complexe gegevens en content kunnen stroomlijnen.

Door gebruik te maken van het content modeling systeem in Craft CMS kunnen ontwikkelaars geavanceerde contentarchitecturen bouwen en verbanden leggen tussen verschillende elementen. Dit verbetert de efficiëntie van contentbeheer en -presentatie op websites en webapplicaties. Bovendien kan het systeem worden aangepast aan specifieke projecteisen.

Binnen Craft CMS is de organisatie van content gebaseerd op een hiërarchische indeling van Secties en Entries, waardoor de verschillende contenttypes op de website effectief worden gecategoriseerd.

Bovendien hebben ontwikkelaars de flexibiliteit om op maat gemaakte velden te maken, waardoor de inhoud binnen elke sectie en invoer nauwkeurig kan worden gedefinieerd. Deze velden omvatten verschillende opties zoals tekst, rijke tekst, activa, categorieën en matrix, aangevuld met extra functies zoals validatieregels en standaardwaarden.

Front-end development

Craft CMS geeft prioriteit aan ontwikkelaars door een zorgvuldig opgebouwde en uitgebreid gedocumenteerde codebase aan te bieden, samen met een bloeiende gemeenschap van ontwikkelaars en een toegewijd ondersteuningsteam.

Het CMS biedt ontwikkelaars een uitgebreid en steeds groeiend assortiment plugins en extensies, waarmee ze de mogelijkheden van het platform moeiteloos kunnen uitbreiden en nieuwe functies kunnen introduceren.

Bovendien werkt de dynamische gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers actief samen, door expertise te delen, hulp te bieden en actief bij te dragen aan de voortdurende vooruitgang van het platform.

minuten lezen

Deel dit artikel:

Maxime pardon 2023 11 14 112600 fogr
Geschreven door
Maxime Pardon

— Dit vind je misschien ook interessant...

Mockup
9 december 2022
Craft CMS

Volledig vernieuwde website voor Oorlogsgravenstichting

Toekomstbestendig beheer van gegevens en inhoud. Integratie van een nieuw SRS met een nieuwe website.

Go to: Lees meer
20 must-skills for software developers in 2021
28 april 2021
Learning

20 must-skills voor softwareontwikkelaars in 2021

Of je nu al een ervaren ontwikkelaar bent of net begint, als je echt goed wilt worden in deze branche, moet je voortdurend je vaardigheden bijschaven om relevant te blijven. Hier zijn enkele van de meest waardevolle vaardigheden voor ontwikkelaars om dit jaar aan te werken.

Go to: Lees meer
Mockup
10 maart 2023
Technologie

Co-creatie van de nieuwe Gumption-website

Implementatie van een herontwerp door Oddball en migratie van bestaande inhoud.

Go to: Lees meer

Wil je samenwerken? Stuur ons een berichtje

hello@maxpdesign.beContacteer ons
MenuFollow me