Professionele website laten maken

Een professionele website laten maken in Hasselt

Bij jij op zoek naar een professioneel webdesign bureau of een freelance developer voor jouw website? Wij maken unieke, professionele en gebruiksvriendelijke websites op maat voor jouw bedrijf.

Website op maat voor bedrijf

Welkom bij Max P. Design

Wij ontwerpen en ontwikkelen samen met u een gebruiksvriendelijke website op maat die geoptimaliseerd is om goed te scoren op Google. Onze professionele websites worden steeds gebouwd met een krachtig en gebruiksvriendelijk beheersysteem. Zo kan je zelf makkelijk content toevoegen en beheren.

Gebruiksvriendelijke en toegankelijke website

Gebruiksvriendelijk voor iedereen

Wij zorgen ervoor dat jouw website ontworpen wordt zodat deze gemakkelijk te gebruiken is voor al jouw bezoekers. Zo wordt er bij het ontwikkelen van de website ook al rekening gehouden met de toegankelijkheid van de bezoekers. Google gaat hier ook rekening mee houden als de website toegankelijk is en gaat dit belonen met een hogere positie in de zoekresultaten.

Screenshot 2024 05 14 at 17 53 40

Integraties en schaalbaarheid

Gebruikt jouw bedrijf al reeds externe tools of ben je van plan om ook met externe tools te werken? Geen probleem, wij integreren deze tools via bestaande plugins of wij ontwikkelen hiervoor op maat gemaakte modules. Zo kan jouw website communiceren met externe tools en samen groeien met jouw bedrijf

Hoe gaan we te werk?

1. Meeting

Eerst gaan we even samenzitten en bespreken we alle vereisten en details. Zo kunnen we samen bekijken welke mogelijkheden er zijn om het doel te bereiken.

2. Offerte

Op basis van onze meeting stellen wij een op maat gemaakte offerte op. Hierin beschrijven conreet we welke stappen er allemaal moeten gebeuren en wat de kosten hiervan zijn.

3. Ontwikkeling

Van zodra de offerte is goedgekeurd gaan wij aan de slag! We ontwerpen en ontwikkelen jouw gloednieuwe website 🎉

4. Support

Van zodra jouw nieuwe website online staat en vindbaar is voor bezoekers, kan je natuurlijk nog steeds bij ons terecht voor al jouw vragen en eventuele uitbreidingen.

Frequently Asked Questions

Tijdlijnen zijn afhankelijk van de specificaties van het websiteproject, maar hier zijn enkele richtlijnen...

  • Shopify-projecten duren meestal ongeveer 4 weken
  • Craft CMS projecten duren meestal minimaal 5 weken
  • Craft Commerce projecten duren meestal minimaal 8 weken

We werken met ambitieuze startende bedrijven tot grote internationale organisaties zoals Duvel, Jaegher en KU Leuven, dus we kunnen onze diensten afstemmen op uw behoeften.

Waar staat eCommerce voor? eCommerce is de term die gebruikt wordt voor elke website die online dingen verkoopt, of het nu producten of diensten zijn, elke website waarmee een gebruiker online dingen kan kopen wordt geclassificeerd als een eCommerce website.

SEO staat voor Search Engine Optimisation, wat de praktijk is van het verhogen van de kwantiteit en kwaliteit van het verkeer naar uw website via organische zoekmachineresultaten.

Kunnen jullie ons helpen om hoog in Google te komen? Wij zijn een digitaal bureau dat SEO van alle kanten begrijpt, we zijn een team van SEO-experts die je kunnen helpen om je Google-rankings te verbeteren. Of dat nu technische SEO, linkbuilding, contentcreatie of digitale PR is. Uw SEO-campagne zal een op maat gemaakte strategie hebben, gebaseerd op onderzoek.

Je website bestaat uit een heleboel bestanden (code, afbeeldingen, enz... al die leuke dingen) dus je hebt een webhostingprovider nodig om deze bestanden op te slaan zodat je ze online kunt bekijken. In wezen is dat het toewijzen van ruimte op een webserver om je site op te slaan!

Wil je samenwerken? Stuur ons een berichtje

hello@maxpdesign.beContacteer ons
MenuFollow me