Professionele website laten maken

Een professionele website laten maken

Bij jij op zoek naar een professioneel webdesign bureau of een freelance developer voor jouw website? Wij maken unieke, professionele en gebruiksvriendelijke websites op maat voor jouw bedrijf.

Website op maat voor bedrijf

Welkom bij Max P. Design

Wij ontwerpen en ontwikkelen samen met u een gebruiksvriendelijke website op maat die geoptimaliseerd is om goed te scoren op Google. Onze professionele websites worden steeds gebouwd met een krachtig en gebruiksvriendelijk beheersysteem. Zo kan je zelf makkelijk content toevoegen en beheren.

Gebruiksvriendelijke en toegankelijke website

Gebruiksvriendelijk voor iedereen

Wij zorgen ervoor dat jouw website ontworpen wordt zodat deze gemakkelijk te gebruiken is voor al jouw bezoekers. Zo wordt er bij het ontwikkelen van de website ook al rekening gehouden met de toegankelijkheid van de bezoekers. Google gaat hier ook rekening mee houden als de website toegankelijk is en gaat dit belonen met een hogere positie in de zoekresultaten.

Integraties en schaalbare website

Integraties en schaalbaarheid

Gebruikt jouw bedrijf al reeds externe tools of ben je van plan om ook met externe tools te werken? Geen probleem, wij integreren deze tools via bestaande plugins of wij ontwikkelen hiervoor op maat gemaakte modules. Zo kan jouw website communiceren met externe tools en samen groeien met jouw bedrijf

Hoe gaan we te werk?

1. Meeting

Eerst gaan we even samenzitten en bespreken we alle vereisten en details. Zo kunnen we samen bekijken welke mogelijkheden er zijn om het doel te bereiken.

2. Offerte

Op basis van onze meeting stellen wij een op maat gemaakte offerte op. Hierin beschrijven conreet we welke stappen er allemaal moeten gebeuren en wat de kosten hiervan zijn.

3. Ontwikkeling

Van zodra de offerte is goedgekeurd gaan wij aan de slag! We ontwerpen en ontwikkelen jouw gloednieuwe website 🎉

4. Support

Van zodra jouw nieuwe website online staat en vindbaar is voor bezoekers, kan je natuurlijk nog steeds bij ons terecht voor al jouw vragen en eventuele uitbreidingen.

Wil je samenwerken? Stuur ons een berichtje

hello@maxpdesign.beContacteer ons
MenuFollow me