eCommerce

Je kunt 24/7 online producten verkopen aan je klanten en de inhoud gemakkelijk bijwerken.

Max P. Design heeft de mogelijkheid om onderzoek te doen naar je concurrentie, de branche en een winkelervaring te creëren die omzet oplevert. Online kunt u zich richten op specifieke klanten op verschillende locaties en uw marketinguitgaven aanpassen aan uw behoeften. Tegenwoordig is het hebben van een online aanwezigheid vanzelfsprekend, maar het hebben van een website die goed presteert is nog belangrijker.

Craft CMS Expert
Craft Commerce Expert
Shopify Expert

10 producten of 10.000 producten?

We weten dat sommige winkels maar een kleine voorraad hebben, of een klein aantal producten, maar dat andere winkels veel keuze hebben. Ons e-commerce platform maakt deze verandering mogelijk en groei is geen probleem. We werken graag aan kleine onafhankelijke winkels, maar ook aan gevestigde bedrijven en het creëren van unieke websitefuncties en -systemen.

Roberto cortese ejhj SZK Teeg unsplash
Roberto cortese ejhj SZK Teeg unsplash

Craft Commerce behoort tot één van onze favoriete content management systemen

Pexels mart production 7679865

Craft Commerce

Bouwen zonder grenzen. Dit is onze op maat gemaakte website optie, we ontwerpen en bouwen precies wat je nodig hebt vanaf de grond af aan. Een zeer krachtige tool die groei mogelijk maakt.

Meer informatie over Craft Commerce

  • Minimaal 6 weken ontwikkeltijd
  • Geen beperkingen op de specificatie
  • Geen beperking op ontwerp
Hookle app 6 Pa7l0un TAY unsplash

Shopify

Wil je je winkel snel lanceren en heb je een kleiner budget? We kunnen beginnen met een bestaande Shopify template en deze zoveel mogelijk aanpassen aan jouw merk. Je kunt binnen 3 weken een webwinkel online hebben.

  • Gebouwd binnen 3 weken
  • Vaste prijs
  • Hosting inbegrepen

Frequently Asked Questions

Waar staat eCommerce voor? eCommerce is de term die gebruikt wordt voor elke website die online dingen verkoopt, of het nu producten of diensten zijn, elke website waarmee een gebruiker online dingen kan kopen wordt geclassificeerd als een eCommerce website.

Helaas hebben we geen vaste projectprijzen. Elke opdracht waaraan we werken heeft andere vereisten die de specificaties van de opdracht veranderen. Dus zodra we de briefing hebben ontvangen, kunnen we je een indicatie geven van de kosten en het tijdschema. We hebben een handig artikel geschreven over hoe je een goede briefing maakt.

We werken met verschillende klanten - van startende merken tot grote internationale organisaties zoals de Duvel en KU Leuven. Wat betreft budget is de makkelijkste manier om erachter te komen of een project mogelijk is... ons te laten weten wat je budget is. Als we het budget kennen, kunnen we adviseren hoe we uw geld het beste kunnen besteden.

We weten dat sommige winkels maar een kleine voorraad of een klein aantal producten hebben, terwijl andere een grote en diverse voorraad kunnen hebben. Er is geen vast aantal producten dat je nodig hebt om een online winkel te maken, zolang je maar een product hebt om te verkopen, kunnen wij de rest doen.

We werken graag aan kleine onafhankelijke winkels, maar ook aan gevestigde wereldwijde bedrijven en creëren unieke websitefuncties en -systemen.

Wil je samenwerken? Stuur ons een berichtje

hello@maxpdesign.beContacteer ons
MenuFollow me