Craft Commerce

Laat een volledige webshop op maat maken die bij je bedrijf past.

Voor het merendeel van onze digitale projecten vind ik Craft het meest geschikte CMS. Waarom dat zo is? Blij dat je het vraagt.

Craft CMS Expert
Craft Commerce Expert

10 producten of 10.000 producten?

We weten dat sommige winkels slechts een kleine voorraad hebben, of een klein aantal producten, maar andere winkels hebben een grote keuze aan producten. Craft Commerce maakt deze verandering mogelijk en groei is geen probleem. We werken graag met kleine onafhankelijke winkels, maar ook met gevestigde bedrijven en het creëren van unieke websitefuncties en -systemen.

Craft Commerce Developer
Craft Commerce Developer
Pexels mart production 7679865

Craft Commerce

Bouwen zonder grenzen. Dit is onze maatwerk website optie, we ontwerpen en bouwen precies wat jij nodig hebt vanaf de grond af aan. Een zeer krachtige tool die groei mogelijk maakt.

  • Minimaal 8 weken ontwikkeltijd
  • Geen beperkingen op de specificatie
  • Geen beperking op ontwerp

Frequently Asked Questions

Tijdlijnen zijn afhankelijk van de specificaties van het websiteproject, maar hier zijn enkele richtlijnen...

  • Shopify-projecten duren meestal ongeveer 4 weken
  • Craft CMS projecten duren meestal minimaal 5 weken
  • Craft Commerce projecten duren meestal minimaal 8 weken

We werken met ambitieuze startende bedrijven tot grote internationale organisaties zoals Duvel, Jaegher en KU Leuven, dus we kunnen onze diensten afstemmen op uw behoeften.

Waar staat eCommerce voor? eCommerce is de term die gebruikt wordt voor elke website die online dingen verkoopt, of het nu producten of diensten zijn, elke website waarmee een gebruiker online dingen kan kopen wordt geclassificeerd als een eCommerce website.

Helaas hebben we geen vaste projectprijzen. Elke opdracht waaraan we werken heeft andere vereisten die de specificaties van de opdracht veranderen. Dus zodra we de briefing hebben ontvangen, kunnen we je een indicatie geven van de kosten en het tijdschema. We hebben een handig artikel geschreven over hoe je een goede briefing maakt.

We weten dat sommige winkels maar een kleine voorraad of een klein aantal producten hebben, terwijl andere een grote en diverse voorraad kunnen hebben. Er is geen vast aantal producten dat je nodig hebt om een online winkel te maken, zolang je maar een product hebt om te verkopen, kunnen wij de rest doen.

We werken graag aan kleine onafhankelijke winkels, maar ook aan gevestigde wereldwijde bedrijven en creëren unieke websitefuncties en -systemen.

Wil je samenwerken? Stuur ons een berichtje

hello@maxpdesign.beContacteer ons
MenuFollow me