Inloggen

Er zijn twee soorten logingegevens, een algemeen en een persoonlijk:

  • Algemene login: Deze logingegevens worden aan jullie bezorgd via e-mail. Je moet deze gegevens ingeven op zowel de frontend als de backend van de website:

    • Frontend: Surf naar [projectcode].live.devsandbox.be

    • Backend: Surf naar [projectcode].live.devsandbox.be/admin

De projectcode is een 6-letterige code die je van ons via e-mail hebt gekregen.

Wat is het doel van deze login? We schermen live websites even af voor het brede publiek wanneer jullie nog content aan het ingeven zijn. We zetten de website pas echt live voor het publiek op de afgesproken datum.

Naast deze live omgeving bestaat er ook een testomgeving (ook wel staging genoemd). Hier werd jullie website gebouwd en getest door onze developers. Ook wanneer jullie een uitbreiding van jullie website aanvragen, wordt dit eerst hier gebouwd. We schermen ook deze testomgeving af zodat de (test)website nog niet gevonden kan worden door zoekmachines zoals Google.

  • Persoonlijke login: Nadat je bent ingelogd in de backend, krijg je het scherm van Craft CMS te zien. Hier moet je je persoonlijke login moet invullen, die iedere content manager apart via e-mail heeft ontvangen. Het is belangrijk dat iedereen hier zijn eigen logingegevens gebruikt en dat je deze niet deelt met anderen.

Need support

Can't find the answer you're looking for?

Contact Support

Want to work together? Let's talk

hello@maxpdesign.beContact me
Menu
Menu