Website laten maken

Je zoekt een gespecialiseerd agency voor het maken van een website? Je wil je website laten maken door een gedreven team van experts? Dan ben je bij Max P. Design aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken?

Er zijn tal van redenen waarom je als bedrijf of organisatie best een website hebt. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Dankzij een professionele webstek neemt de credibiliteit van jouw onderneming toe
  • Informatie is 24 op 7 beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf stijgt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Een domeinnaam is moeiteloos te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel laagdrempelige manier voorstellen

De meest gemaakte fouten op websites?

Als web agency mikken wij bij het maken van onze websites op de perfectie. Het valt dan ook niet te vermijden dat we bestaande websites inspecteren en daarop feedback geven. Niet elke fout heeft dezelfde gevolgen, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Verouderd design

Wat ooit hip en modern was toen je website gelanceerd werd, kan nu een troosteloos verouderde indruk geven. Websites met felle kleuren of donkere vlakken zijn helemaal passé. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig the way to go.

Trage website

Een trage website zorgt voor minder contactaanvragen. Het is evident: niemand heeft zin om te wachten tot een langzame site geladen is, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen.

Weinig bezoekers

Je website ging online en je bent apetrots op het resultaat. Maar waar blijven de bezoekers? Helaas valt er na enige tijd geen, weinig of zelfs een dalende trend aan bezoekers te noteren. Maar wat is de oorzaak?

Niet zichtbaar in Google

Hoe hoger je in Google scoort, hoe meer bezoekers er op je website terecht komen. Internetgebruikers weten ondertussen dat nagenoeg niemand verder kijkt dan de eerste pagina van zoekresultaten. Zorg er dan ook voor dat je er staat op je belangrijkste zoektermen.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van dit formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Een website laten maken in Craft CMS

Een knappe, gebruiksvriendelijke website waarmee je vlot resultaten scoort? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadt, gevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt Craft CMS nog andere voordelen:

Gebruiks-vriendelijk

Craft CMS is een ontzettend gebruiksvriendelijk systeem om je webstek te vervaardigen én te beheren. Dat is een groot pluspunt voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam

Duizenden vrijwilligers overal ter wereld helpen voortdurend mee aan de ontwikkeling van het open source-platform Craft CMS.

Flexibel

Craft CMS staat garant voor erg uitgebreide functionaliteiten voor je website. Indien dat pakket niet volstaat, kan je de WordPress website uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO vriendelijk

Craft CMS biedt een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software verzet zelf al een pak werk om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.

Er wordt wel eens verwacht dat een kersverse website meteen voor een betere positie in Google zal zorgen. Uiteraard staan we graag op nummer 1 in de populaire zoekmachines, maar evident is dat allerminst. Het is helemaal niet makkelijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

Hoeveel kost een website?

Het kostenplaatje van een website kan je gemiddeld tussen de 500 en 5.000 euro verwachten, maar dit kan nog oplopen. Dat hangt af van de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

Grootte

Voor het visuele plaatje van je website heb je de keuze tussen een standaard sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is financieel het voordeligst, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle denkbare vormen. Dat maakt het ietwat moeilijker om de kostprijs van een integratie voor te schotelen, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content

We vullen je website met tekst en beeld (copy of content). Bij voorkeur is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing

De website is er, nu moet ie gevonden worden. Je kan het online verkeer naar je website aanwakkeren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Graag meer info? Stuur mij gerust een berichtje!

Stuur een berichtje