Menu

Telefoonnummer:

+32 496 89 49 32

E-mail:

hello@maxpdesign.be


Website laten maken

Op zoek naar een digitale partner om jouw website of webshop samen mee te bouwen? Ik kan je helpen! Als ondernemer kan je tegenwoordig bijna niet meer zonder een eigen website, ook online moet je onderneming zichtbaar zijn.

Online zichtbaarheid

Natuurlijk moet je website ook online zichtbaar zijn voor bezoekers. Daarvoor moet deze geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines (SEO). Ik voorzie alle technische aspecten zodat zoekmachines, zoals Google, jouw website goed kunnen indexeren en dat je hoog scoort tussen de zoekresultaten.

Gebruiksgemak staat centraal

Een website moet zowel voor de bezoeker als voor de onderneming makelijk te gebruiken zijn. Zo zijn alle website die ik maak aangepast zodat ze er goed uitzien op mobiel, tablet en op je laptop.
Ook zelf content toevoegen of aanpassen op je website is geen probleem. Ik maak steeds gebruik van een content management systeem (CMS), zodat je content steeds zelf aanpasbaar is.

Op maat gemaakt voor jouw onderneming

Ieder bedrijf is uniek, dus jouw website ook. Ik denk mee hoe jouw website er visueel het beste kan uitzien en verzorg ook de functionaliteit die daar bij komt kijken. Net zoals jouw onderneming, moet jouw website mee kunnen groeien. Ik sta steeds klaar om support te bieden als er aanpassingen moeten gebeuren of nieuwe features geĆÆmplementeerd moeten worden.

Analytics en leads

Natuurlijk is het ook fijn om te weten als jouw website wel degelijk bezocht wordt. Daarom implementeer ik standaard enkele tools die gebruikers, mist hun akkoord, hun surfgedrag op jouw website kunnen opvolgen. Je kan deze gegevens dan raadplegen en aan de hand daarvan eenvoudiger en doelgerichter adverteren naar potentiƫle klanten.

Ik wil meer weten!