Website development

Een doeltreffende website of online platform vormt het fundament van online succes. Hierbij gaan technologie en vormgeving hand in hand.

De juiste mix van geïntegreerde technologieën

Voor elk project kies ik de meest geschikte technologieën en tools. Ik geef daarbij de voorkeur aan open-source componenten. Dat doe ik in de eerste plaats uit overtuiging. De positieve impact op het budget nemen we er graag bij.

Enthousiaste klanten en eigen ervaring geeft mij een sterke voorkeur voor Craft CMS als content management systeem. Craft staat voor uitgekiend gebruiksgemak en flexibiliteit zodat het een plezier wordt om met inhoud aan de slag te gaan. Op die manier wordt het een ideale tool voor websites die veel inhoudelijk onderhoud vergen. Onder andere JR Consulting, Voltage, Les Maisons de Bouillon en mijn eigen website zijn ontwikkeld in Craft CMS.

Integraties, cloud & API's

Voor steeds meer projecten stopt het niet bij enkel een website. Ik zorg ook voor de nodige integraties met CRM- en ERP-systemen, administratieve tools, marketing automation tools... Zodat alle interne processen op elkaar zijn afgestemd. Ik geloof in geïntegreerde oplossingen die van de website het speerpunt van alle digitale inspanningen maken.

Graag meer info? Stuur mij gerust een berichtje!

Stuur een berichtje