Menu

Telefoonnummer:

+32 496 89 49 32

E-mail:

hello@maxpdesign.be


Waarom uw bedrijf een website nodig heeft

02 juli 2020
SEO Tips & Tricks
Kantoor bedrijf

Geloofwaardigheid

Een van de belangrijkste redenen waarom u een website voor uw bedrijf zou moeten hebben, is het vergroten van de geloofwaardigheid van uw organisatie. De kans is groot dat er verschillende bedrijven zijn die een vergelijkbare service aanbieden als de uwe. Een manier waarop u kunt opvallen, is door een website te hebben die er goed uitziet en duidelijk kwaliteitsinformatie aan uw consumenten communiceert.

Zonder een website kunnen mensen uw legitimiteit als bedrijf in twijfel trekken. Het hebben van een website is een kans om een geweldige eerste indruk te maken en mensen het comfort te geven dat u een echt bedrijf bent.

Merk

Uw merk presenteren aan uw potentiële klanten is een van de belangrijkste dingen die u kunt doen. Door duidelijk vast te stellen wie u bent, wat u vertegenwoordigt en waar u voor staat, vergroot u de kans dat uw klanten bij u kopen.

Dit is ook iets dat u onderscheidt van uw concurrenten. Zonder een website kan het ongelooflijk uitdagend zijn om dit te doen, omdat mensen niet gemakkelijk hoogwaardige en betrouwbare informatie over uw bedrijf kunnen vinden.

Leads

Misschien is dit één van de meest intrigerende redenen om een website voor uw bedrijf te hebben, omdat het uw kansen op het verkrijgen van leads kan vergroten.

Zodra mensen u online vinden, geïnteresseerd raken in uw product of dienst en meer willen weten, zullen ze weten hoe ze contact met u kunnen opnemen dankzij de informatie op uw website, waardoor u de kans krijgt om uw verkoop te verhogen. Hoewel websites kosten met zich meebrengen, hebben ze bij correct gebruik een positieve ROI.

Organisch verkeer

Zodra u online bent en een SEO-geoptimaliseerde website heeft, heeft u een kans om te verschijnen in de zoekresultaten van Google. Dit betekent dat wanneer mensen op zoek zijn naar een product of dienst, de kans bestaat dat uw website in de resultaten verschijnt. Dit geeft u de mogelijkheid om uw klantenbestand drastisch te vergroten.

Dit bespaart u tijd + klantenservice

Veel bedrijven worden gebeld door potentiële klanten of bestaande klanten met eenvoudige vragen over locatie en openingstijden. Als u een oproep mist, blijft de klant ontevreden. Oproepen kunnen uw personeel ook afleiden van het focussen op de belangrijkste onderdelen van uw bedrijf. Een website kan deze oproepen verminderen en de interne productiviteit verhogen. Tegelijkertijd helpt het klanten om nuttige informatie te vinden zonder te hoeven bellen, wat uiteindelijk zorgt voor een algeheel betere gebruikerservaring.

Updates en aankondigingen

Omdat uw website 24/7 aan staat, kunt u gemakkelijk updates en aankondigingen plaatsen voor uw klanten. Het is een manier om ze op de hoogte te houden van alles wat je doet. Als iets voor hen bijzonder relevant is, vergroot het de kans dat u ze kunt verkopen.

Digital Marketing

Als u van plan bent gebruik te maken van digitale marketing om uw leads te vergroten en uw bedrijf te laten groeien, wilt u waarschijnlijk verkeer naar een website of bestemmingspagina leiden. Om dit effectief te doen, maakt u gebruik van historisch verkeer dat naar uw website is gegaan, zodat u de meest gekwalificeerde klanten kunt targeten en de beste ROI op uw advertentie-uitgaven kunt behalen. Dit is iets dat niet met terugwerkende kracht kan worden ingesteld, dus het is het beste om uw website vroegtijdig te laten werken, zelfs als u op dit moment niet van plan bent advertenties weer te geven.

Websites zijn tegenwoordig essentieel geworden voor het bedrijfsleven. Ik raad je ten zeerste aan om er een te maken als je dat nog niet hebt gedaan. Je kunt het in de loop van de tijd verbeteren, maar de sleutel is om te beginnen.

Keep reading

Other blog articles

Cardmapr To2 H Qm 4688 unsplash

09 maart 2021

Wat is de kostprijs van een website?

Wil je een nieuwe website laten maken? Het juiste antwoord op de vraag "hoeveel kost een website?" is... dat het van veel factoren afhangt!

Lees meer
Fotis fotopoulos 6s Al6a Q4 OWI unsplash

28 april 2021

20 must-vaardigheden voor softwareontwikkelaars in 2021

Hier zijn enkele van de meest waardevolle vaardigheden voor ontwikkelaars om dit jaar aan te pakken.

Lees meer
Wat is een content management systeem

29 juni 2020

Wat is een Content Management System?

Een content management system, vaak afgekort als CMS, is software die gebruikers helpt bij het maken, beheren en wijzigen van inhoud op een website zonder dat de gebruiker gespecialiseerde technische kennis nodig heeft.

Lees meer

Let's talk

about your next project.